Építőipari hírek, kivitelezési információk

KIVITELEZÉS

KIVITELEZÉS

Közösségi tervezés a III. kerületi Flórián térre

A KÖZÖSSÉGI TERVEZÉS, ahogy a neve is mutatja, egy tervezési, felújítási folyamatot közösségi alapon szervez meg.

2017. május 25. - Kr0nner

Általában közterületek, parkok, játszóterek felújítása, újratervezése kapcsán van rá óriási szükség. A közösségi tervezés célja, hogy helyi közösség használatba vegye a teret, és aktívan beleszóljon a tér kialakításába, hangot adjon véleményének, ötleteinek, így alakítva a tér fejlesztésének folyamatait.


A KÖZÖSSÉGI TERVEZÉS folyamán a lakosok közösen alkotnak meg egy koncepciót a tér felújításával kapcsolatban. Ez a koncepció tartalmazza a legnépszerűbb funkciókat, innovatív ötleteket, amit a tér valós felújításánál felhasználnak majd a tervezők és kivitelezők. A tervezésen szakemberek is részt vesznek, akik révén beleláthatunk egy közterület kialakításának komplex folyamatába. A közösségi tervezés célja, hogy a helyben élők igényei alapján induljon meg egy terület újragondolása.

2017. május 12. és 27. között várunk mindenkit szeretettel a Flórián téren, a Közösségi tervezés eseménysorozatán. A közösségi tervezések nyitott alkalmak, ahol a Flórián teret használók oszthatják meg a térrel kapcsolatos ötleteiket, javaslataikat. Célunk, hogy egy olyan felújítási terv szülessen a Flórián térről, ami pontosan tükrözi azt, hogy használói mit szeretnének látni a téren.

További információ : https://www.facebook.com/floriankozossegitervezes/

A bejegyzés trackback címe:

https://kivitelezes.blog.hu/api/trackback/id/tr1112538877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása