Építőipari hírek, kivitelezési információk

KIVITELEZÉS

KIVITELEZÉS

MI ALAPJÁN VÁLASSZAK KIVITELEZŐT HŐSZIGETELÉSI MUNKÁRA?

Ajánlatadás, épület felmérés már megtörtént. Nem mindig az ár kellene, hogy döntő szempont legyen a kivitelező kiválasztásánál, de természetesen nem elhanyagolható szempont.

2017. június 15. - K. Kelemen

Lényeges szempont, hogy ne  felszámolás alatt lévő céget válasszak,a cégvezető ne 2-3 évente alakítson újabb és újabb cégeket.

Ez honnan deríthető ki?

Ma az interneten mindenkiről minden adat kis kutakodással kideríthető. Saját érdekünkben ne legyünk restek első körben a cégnek, cégvezetőnek utána nézni. (Online cégközlöny, Magyar közlöny)

Ez miért gond?

Homlokzati hőszigetelő rendszernek alkalmassága 5 év (Kormányrendelet), ez idő alatt, bár mi gond merül fel a homlokzatszigeteléssel jó, ha a kivitelezője elérhető.

 
A referencia képeken kívül kérjünk elérhetőséget a cég referenciáinak tényleges leinformálására. Így további lényeges adatok birtokába is juthatunk a Kivitelezőkről. Megeshet,hogy  fényképen egy szépen vakolt ház látható, de lehet, hogy a kivitelező ott nem is végzett homlokzatszigetelést, hanem csak belső vakolást vagy más tevékenységet.

A kiválasztott szigetelő rendszer gyártója (pl. Baumit Kft., Sto Kft., Mapei Kft.) rendelkezik e információval adott kivitelezőről.

 Esetleges épület felmérés, személyes találkozó során keletkezett személyes benyomás. Itt, is mint a párkapcsolat során az első benyomás, megérzés is helytálló lehet.

A kivitelezési munkát csak szerződéskötés keretei között rendeljük meg, ha valamelyik kivitelező erre nem hajlandó ne állapodjunk meg vele. Ma már ritkák az úriemberek, a szó elszáll, az írás megmarad.

Amennyiben segítségre van szüksége, illetve minőségi kivitelezőt keres hőszigeteléséhez, írjon nekünk a kivitelezes.blog@gmail.com címre, vagy keressen telefonon a 0630/661-66-00 számon.

forrás:

rovex.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://kivitelezes.blog.hu/api/trackback/id/tr10012594579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása