Építőipari hírek, kivitelezési információk

KIVITELEZÉS

KIVITELEZÉS

Boros Imre: idén fellendülhet az építőipar

Most kezdődik egy élénkülés, a lakásárak gyors emelkedésében közrejátszik a hirtelen megugró kereslet, amihez még nem zárkózott fel a kínálat

2017. január 23. - Kr0nner

Boros Imre közgazdász szerint már idén fellendülhet az építőipar, részben az Európai Unió által finanszírozott infrastrukturális fejlesztéseknek köszönhetően, és a lakásépítések is beindulhatnak. A szakember az M1  szombat reggeli műsorában az építőipar múltbéli megtorpanását azzal indokolta, hogy korábban, a 2010 utáni időszakban az építőipar még lendületből dolgozott, az uniós pénzügyi ciklus végére maradtak a nagy infrastrukturális beruházások, ezek a támogatások azonban 2015-ben végleg elfogytak. Az új uniós pénzügyi ciklus pályázatainak kiírása, a tenderek elbírálása időbe telik, ez az év viszont már hatalmas eredményeket hozhat - tette hozzá.
forrás:mti

A bejegyzés trackback címe:

https://kivitelezes.blog.hu/api/trackback/id/tr4012147343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása