Építőipari hírek, kivitelezési információk

KIVITELEZÉS

KIVITELEZÉS

A Zalakerámia lett a zalaegerszegi sportcsarnok névadó szponzora

A helyi kosárlabdaklubbal való tízéves együttműködés után a Zalakerámia nevét viseli ezentúl a zalaegerszegi sportcsarnok is - közölték a város, a cég és a klub vezetői hétfőn a zalai megyeszékhelyen.

2017. január 31. - Kr0nner

 A helyi kosárlabdaklubbal való tízéves együttműködés után a Zalakerámia nevét viseli ezentúl a zalaegerszegi sportcsarnok is - közölték a város, a cég és a klub vezetői hétfőn a zalai megyeszékhelyen.Balaicz Zoltán polgármester a sajtótájékoztatón azt mondta: a Zalakerámia Sport- és…

Tovább

Nézze meg a világ legnagyobb stadionjait ! 2.rész

A közelmúltban bemutattuk a legnagyobb kapacitású stadionokat, amelyek a mind a mai napig üzemelnek.Most átnézzük, a valaha volt legnagyobb,de mára bezárt rendezvény helyszíneket. *A kapacitásokra vonatkozó adatokat, állandó nézőhelyekkel vettük figyelembe. A lista a versenypályákat nem…

Tovább

Csökkent több építőipari cég árbevétele Tolnában

Jelentősen csökkent több építőipari cég árbevétele és néhánynak a létszáma is 2016-ban Tolna megyében.

A bátaszéki Alisca Bau Zrt. a 2015-ös 6 milliárd 92 millió forint után 2016-ban körülbelül kétmilliárd forint nettó árbevételt ért el - mondta Korcsmár István vezérigazgató, aki a visszaesést azzal magyarázta, hogy tavaly kevés európai uniós támogatású, infrastrukturális beruházás indult el.

Tovább

Várhatóan februárban folytatódik az Otthon Melege Program

Folytatódik az Otthon Melege Program, az új pályázatok vélhetően február végén jelennek majd meg, amelyekkel 0 százalékos kamatozású visszatérítendő hitelt igényelhetnek az érintettek.

A támogatási körbe minden olyan eszköz belefér, ami legalább 1 kilowatt óra energiát meg tud takarítani - mondta a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkára.

Tovább

Négyszázmillió forintból korszerűsítik a szolnoki Szegő Gábor Általános Iskolát

A kivitelezés február 15-én kezdődik és várhatóan szeptember 13-ára ér véget - közölte a szolnoki polgármesteri hivatal sajtószóvivője.

Pókász Endre tájékoztatása szerint a beruházás  összköltségéből 340 millió forintot a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) pályázati forrásából biztosítanak, csaknem 60 millió forintot pedig saját forrásból biztosít a szolnoki önkormányzat.

Tovább
süti beállítások módosítása